X
تبلیغات
وکیل جرایم سایبری
سه‌شنبه 6 شهریور 1397
توسط: علی اکبر

خواص روغن ارگان اصل

روغن آرگان و تمامی خاصیت های مفید روغن آرگان روغن آرگان

همه ما میدانیم که زیبایی و نشاط ظاهری تاثیر مستقیمی در ایجاد و حفظ روابط ما دارد پس اگر به دنبال ظاهری جوان تر و شاداب تر هستید روغن آرگان را بشناسید و مورد استفاده قرار دهید.

روغن آرگان را میتوان روغن جوان کننده دانست .
 این روغن با خواص فوق العاده خود مصارف گوناگونی دارد روغن آرگان از هسته میوه درختی با همین نام که بومی کشور مراکش می‌باشد تهیه می‌گردد و این خود مزید و علت گران بودن این محصول می باشد .
این محصول پرکاربردترین روغن گیاهی می‌باشد و هم به صورت خارجی جهت پوست و مو و هم به صورت خوراکی برای برطرف کردن مشکلات گوارشی و پیشگیری از سرطان مصرف می‌گردد . 
که البته میزان خوراکی آن باید با هماهنگی پزشکتان صورت گیرد .
در وصف این روغن همین کافی است که بدانید جوزی ماران صاحب معتبرترین مارک لوازم آرایشی و بهداشتی در کانادا علت محبوبیت محصولات خود را استفاده از روغن آرگان در این محصولات میداند.
این روغن از مقادیر زیادی اسید چرب ، ویتامین A ، ویتامین C، ویتامینE، امگا 6 و 9 و آنتی اکسیدان تشکیل شده است که ویتامین A موجود در روغن عامل تقویت پوست و مو باعث بهبودی و طراوت پوست و مو میگردد.
 
موارد مصرف روغن و خواص روغن آرگان جهت ترمیم ،شفافیت، حالت پذیری مو درمان ریزش و موخوره مو درمان شوره سر نرم کننده پوست بدن ضد جوش و ضد لک و طراوت بخشی به پوست مرطوب کننده پوست و ضد آفتابی طبیعی تقویت ناخن و رفع شکنندگی و لایه لایه شدن حذف اثرات آبله مرغان و جای زخم و لک های پوستی درمان ترک های پوستی و اگزما درمان سوختگی ناشی از لیزر از بین برنده التهابات پوستی از بین برنده چروک های زیر چشم ،دور لب ، پیشانی و گردن کنترل و تنظیم چربی پوست های چرب محافظت از مو در مقابل آسیب های ناشی از اتوی مو علاوه بر موارد بالا این نکته را هم میتوان به عنوان توصیه بیان کرد که 5 دقیقه قبل از استفاده از لوازم آرایشی و بهداشتی استفاده از این روغن باعث جذب و کارایی بالاتر آن محصولات میگردد همچنین التهابات ناشی از استفاده لوازم آرایشی را از بین میبرد.
 وجود آنتی اکسیدان ها و ویتامین های A و E در روغن آرگان باعث شده در استفاده جهت مو با جلوگیری از ریزش مو و تحریک رشد مجدد و حالت دهندگی به مو و در استفاده در مورد ناخن موجب حفظ چربی و رطوبت و پیشگیری از شکنندگی و ایجاد براقی گردد و زیبایی را به ارمغان می آورد .
 علاوه بر همه موارد ذکر شده بایستی این نکته را دانست که روغن آرگان محصولی گران میباشد( برای هر 50 میل بین 120تا 140 هزار تومان ) چون اولا درخت آرگان در ایران موجود نمی‌باشد و ثانیا عملیات روغن گیری آن سخت و دشوار است پس بایستی به اصل و غیر اصل بودن آن توجه داشت .
پنج‌شنبه 16 فروردین 1397
توسط: علی اکبر

خواص روغن آرگان

روغن آرگان چیست؟

روغن آرگان از هسته میوه درخت ارگان بدست می اید،که فقط در مراکش یافت می شود.طول عمر درخت آرگان 150 تا 200 سال است ولی بعد از 30 تا 50 سالگی میوه می دهد.چون درخت در منطقه خاصی رشد می کند روغن ان هم نسبتا نادر است.

بزها در رابطه با درخت چه کاری انجام می دهند؟

بزهای کوهی مراکشی که تامری نامیده می شوند میوه درخت ارگان را میخورند،بزها از درخت بالا میروند تا بتوانند هسته میوه را بخورند،گاهی 10 بز یا بیشتر در یک زمان بر روی یک درخت دیده می شوند علت بالا رفتن این تعداد زیاد از یک درخت این است که طول درخت حدود 10 متر می باشد

تولیدکنندگان از مدفوع این بزها که داراى هسته میوه کاملا هضم نشده است ،براى تولید روغن آرگان استفاده کنند.

حتی امروز هم این اطمینان وجود دارد که تولید کنندگان روغن ارگان برای تولید این روغن هیچ مداخله ای در چرخه طبیعی بزها ایجاد نمی کنند

خواص روغن آرگان

برای شناساندن روغن ارگان به عنوان یکی از بهترین ترکیبات زیبایی امادگی وجود دارد،کافی است گاهی از اوقات از روغن آرگان استفاده کنید و اجازه دهید تا نتیجه ان مشخص شود.راههای اسانی برای استفاده از روغن ارگان در رژیم زیبایی شما وجود دارد

مو:روغن ارگان محصول بسیار عالی برای صاف کردن موهای مجعد است،موهای خشک را نرم می کند و درخشش مو را بیشتر می کند.میتوانید از روغن ارگان برای همه قسمتهای مو وقتی که نمناک است استفاده کنید که جنبه درمانی دارد یا فقط برای انتهای موهایی که حالت خشکی دارند استفاده نمایید

پوست سر:اگر پوست سر شما خشک است میتوانید با استفاده از یک پارچه کتانی اغشته به روغن ارگان،بوست سر را با این روغن ماساژ دهید،اگر این کار را قبل از خواب انجام دهید،متوجه خواهید شد اکثر اوقات پوست سرتان مرطوب خواهد بود پیش از انکه سرتان شسته شود

صورت:استفاده کردن از یک روغن خالص می تواند ایجاد ترس کند خصوصا اگر شما پوست خاصی داشته باشید، این روغن حتى براى پوستهاى جوش ساز هم مناسب است .

اما ما بطور کامل برای صورت از روغن ارگان استفاده کردیم و تغییرات ناشی از ان را دیدیم،پوست صورت نرمتر،شفاف تر و درخشان تر شده بود.شما می توانید از روغن ارگان بصورت یک مرطوب کننده روزانه استفاده نمایید

بدن:می توان از روغن ارگان بصورت یک مرطوب کننده کل بدن استفاده کرد و انرا بجای لوسیون یا کرم بدن استفاده کرد.بهترین نتیجه از خاصیت مرطوب کنندگی روغن ارگان بعد از استحمام گرفته می شود،. در خانمهاى باردار میتوان از این روغن براى پیشگیرى از ترک شکم استفاده کرد.

دستها: فواید روغن ارگان یکی از بهترین روغنها برای دستها هست خصوصا اگر پوست دستها و ناخنها مستعد پوسته پوسته شدن و شیار دار شدن هستند

اثرات روغن آرگان بر پوست :

Arganoilاز دانه میوه درخت Arganاستخراج می گردد.این روغن حاوی مقادیر بسار زیادی از اسیدهای چرب می باشد که در مقابل عمل اکسیده شدن،بسیار مقاوم تر از روغن زیتون است.همچنین حاوی ویتامین A،امگا6و9 نیز می باشد.

به دلیل دارا بودن مقادیر زیادی از ویتامین Aپوست را به خوبی تغذیه می کند.آثار پیری را که بر روی پوست نمایان گردیده است بهبود می بخشد.اگزما،جوش، و جای زخم را ترمیم می کند.پوست را مرطوب می کند و الاستیته پوست را افزایش می دهد در این محصول هیچگون کلسترولی وجود ندارد.

به دلیل اسیدهای فراوانی که در آن موجود است PHطبیعی پوست را ذخیره می کند و در پوستهای چرب باعث کم چرب شدن پوست می گردد.قبل از استفاده از محصولات آرایشی استفاده از 1 یا 2 قطره از این روغن به مدت 5دقیقه موج تغییر شگفت انگیزی در جذب عالی محصولات آرایشی می شود و از ایجاد پینه بر روی پوست پیشگیری می کند.

اثرات بر روی مو:

بین پولک های مو نفوذ می کند و مقاومت مو را افزایش می دهد.در رشد مو تاثیر بسزایی دارد.بصورت طبیعی به مو آبرسانی می کند و از وز شدن مو جلوگیری می کند.

موهای غیر قابل کنترل(وز وخشن) را نرم و لطیف می کند.ویتامین Eآسیبهایی را که به دلیل اتوکشی زیاد،حرارت و اکسیدان کردن مو به مو وارد کرده است را ترمیم می کند.به وسیله قرار دادن پروتئین بین ساختارهای مو،قابلیت درمان مو خوره های پائین مو را دارد.

شوره شر و خارش پوست سر را درمان می کند و نوعی ضد شکنندگی مو محسوب می شود.

روش استفاده:

بعد از استحمام روی موی مرطوب یا خشک بزنید در طول روز روی مو بماند.

در هنگام مخلطو کردن رنگ واکسیدان یا پودر دکلره 5-4 قطره به ترکیب اضافه شود.